Αρ.Πρωτ.:674/22-7-2005. Θέμα:"3ο Φόρουμ Βαλκανικών Συμβολαιογραφιών"

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ        Θεσσαλονίκη 22 Ιουλίου 2005
ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                  Αρ.Πρωτ.674

Προς:
Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου
Εφετείου Θεσσαλονίκης

Θέμα: 3ο Φόρουμ Βαλκανικών Συμβολαιογραφιών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στις είκοσι εννέα (29) Σεπτεμβρίου έως μία (1) Οκτωβρίου 2005 διοργανώνεται στη Σόφια της Βουλγαρίας το τρίτο (3ο) Φόρουμ Βαλκανικών Συμβολαιογραφιών.
Το Φόρουμ θα γίνει στο ξενοδοχείο Kempinski – Zografski και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλγαρικής Δημοκρατίας, κου Γκεόργκι Παρβάνοφ.
Τα δύο θέματα που επέλεξαν οι Βούλγαροι συνάδελφοι είναι ενδιαφέροντα και επίκαιρα.
Θέμα 1ο: Οι νέες τεχνολογίες και η νομική διασφάλιση.
Θέμα 2ο: Η θέση του συμβολαιογράφου στην Ευρώπη και στον κόσμο – αρμοδιότητες και δεοντολογία στις συμβολαιογραφικές δραστηριότητες.
Ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία και ομιλητές και για τα δύο. Υπεύθυνη της ελληνικής συμμετοχής και παρουσίας ορίστηκε η συνάδελφος και μέλος του ΔΣ κα Σοφία Μουρατίδου.
Σας εσωκλείουμε σχετικά δελτία συμμετοχής και το καλαίσθητο πρόγραμμα με τη μετάφρασή του, το οποίο προβλέπει εκτός από τις επιστημονικές εργασίες και παράλληλες εκδηλώσεις, π.χ. εκδρομές, αθλητικές διοργανώσεις κ.λ.π.
Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε οφείλετε να αποστείλετε το δελτίο συμμετοχής συμπληρωμένο πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2005 στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Βουλγαρίας στη διεύθυνση που αναγράφεται σ’αυτό. Δεδομένου ότι το δελτίο συμμετοχής είναι στα γαλλικά, μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια της Διευθύντριας του Συλλόγου για τη συμπλήρωσή του.
Παράλληλα, όσοι δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να το γνωστοποιήσετε και στο Σύλλογο, ο οποίος θα διοργανώσει εκδρομή στην Σόφια με λεωφορείο, οι λεπτομέρειες της οποίας θα σας γνωστοποιηθούν έγκαιρα.
Η ελληνική παρουσία οφείλει να είναι άρτια και πολυπληθής διότι, ας μην ξεχνούμε, ότι εμείς είμαστε οι εμπνευστές και αρχικοί διοργανωτές αυτής της βαλκανικής συνάντησης, που ήδη έγινε θεσμός.

          Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
     Ο Πρόεδρος       Η Γεν. Γραμματέας
Ευάγγελος Σαρρής    Χριστίνα Φαρδή