Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Σ.Σ.Ε.Θ.


ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο του Συμβολαιογραφικού συλλόγου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2002 και αποτελείται από 20 μέλη με αγάπη και αφοσίωση στο χορωδιακό τραγούδι.
Η καλλιτεχνική της πορεία από την ίδρυση της μέχρι σήμερα είναι ποικίλη, αφού έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε εκδηλώσεις πολιτισμού του Σ.Σ.Ε.Θ., του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στη Ζωγράφειο Σχολή της Κωνσταντινούπολης καθώς και στα Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Συκεών, Σταυρούπολης, Διστόμου, Αριδαίας και Σερρών.
Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών όλων των εποχών, βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.
Σκοπός της χορωδίας είναι η διάδοση της χορωδιακής μουσικής ως μέσο διαπαιδαγώγησης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής, η συμμετοχή της στα πολιτιστικά, μουσικά και πνευματικά δρώμενα, καθώς και η προβολή του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.
Τη χορωδία διευθύνει ο κ. Ηρακλής Παναγόπουλος, πτυχιούχος Τ.Μ.Ε.Τ Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ειδίκευση Μονωδία), διπλωματούχος Βυζαντινής μουσικής, πτυχιούχος βιολιού και ανώτερων θεωρητικών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1. I sing holy ……. Negro spiritual
2. Το ποτάμι ……. P.Attaignand
3. Κοιμήσου αγγελούδι μου ……. Μ.Θεοδωράκη
4. Yesterday ……. J.Lennon – P.Mc Cartney
5. Vois sur ton chemin ……. Ch.Barratier-B.Coulais
6. Πες μου μια λέξη-Ιλισσός ……. Μ.Χατζηδάκι
7. Θεσσαλονίκη μου παλιά ……. Σ.Φωτιάδη