Αρ.Πρωτ.:347/4-4-2008. Θέμα:«Διενέργεια σεμιναρίων διαρκούς επιμόρφωσης συμβολαιογράφων»

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ        Θεσσαλονίκη 4.4.2008
ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                    Αρ.Πρωτ.347

Προς:
Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου
Εφετείου Θεσσαλονίκης

Θέμα: Διενέργεια σεμιναρίων διαρκούς επιμόρφωσης συμβολαιογράφων.

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της οργάνωσης των σεμιναρίων διαρκούς επιμόρφωσης συμβολαιογράφων που προβλέπονται από το άρθρ.39 του κώδικα συμβολαιογράφων, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή του στις 2-4-2008 τη διενέργεια των σεμιναρίων αυτών στο εντευκτήριο του Συλλόγου (Καλαποθάκη 20) και ώρα 15.30 με 17.00 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, αρχόμενη από τη Πέμπτη 17-4-2008 με εισηγήτρια την κ.Μουρατίδου Σοφία και θέμα «Απαγορευμένες δικαιοπραξίες (παραμεθόριες περιοχές κλπ)».
Εισηγητές των σεμιναρίων θα είναι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του Συλλόγου δηλώσει ενδιαφέρον.
Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι υποχρεωτική για τους νέους συμβολαιογράφους χωρίς αυτό να αποκλείει τη δυνατότητα παρακολούθησης αυτών και από τους υπόλοιπους συναδέλφους.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι εντός των μηνών Μαΐου και Ιουνίου θα διοργανωθούν και κάποια σεμινάρια στις πόλεις Βέροια, Φλώρινα και Σέρρες προκειμένου να διευκολυνθούν και οι συνάδελφοι των μακρινότερων περιοχών που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τακτικά τα σεμινάρια που διοργανώνονται στο εντευκτήριο του Συλλόγου. 

               Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 
          Η Πρόεδρος                 Η Γεν. Γραμματέας
Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση   Πολυξένη Παρατήρα