Αρ.Πρωτ.:346/16-5-2022. Θέμα:«Πίνακας νομικών σχολίων και υποδείγματα φύλλων ελέγχου προσαρτωμένων εγγράφων στις υποβαλλόμενες εγγραπτέες πράξεις»

sima_sullogou

 

            Θεσσαλονίκη 16-5-2022

            Αρ.πρωτ.346

 

Προς:

Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

Εφετείου Θεσσαλονίκης

 

                        Θέμα: Πίνακας νομικών σχολίων και υποδείγματα φύλλων ελέγχου προσαρτωμένων

                                   εγγράφων στις υποβαλλόμενες εγγραπτέες πράξεις

 

   Συνάδελφοι,

 Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και ειδικότερα στην τοποθεσία Αρχική / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Για Επαγγελματίες / Υπηρεσίες για Συμβολαιογράφους (https://www.ktimatologio.gr/el/e-services/ypiresies-gia-symbolaiografoys) έχουν αναρτηθεί Πίνακας νομικών σχολίων και υποδείγματα φύλλων ελέγχου προσαρτωμένων εγγράφων στις υποβαλλόμενες εγγραπτέες πράξεις, τα οποία μπορείτε να λάβετε σε μορφή .zip.

 Παράλληλα σας αποστέλλουμε τα υποδείγματα των φύλλων ελέγχου των πιο συνηθισμένων πράξεων με παραπομπή στην κείμενη νομοθεσία και επισημαίνοντας τι επιφέρει η έλλειψη κάθε προσαρτώμενου, προς διευκόλυνσή σας, όπως αυτά έχουν επεξεργαστεί και σταλεί στο Φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

 Επισημαίνεται ότι μετά και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Φορέα, τυχόν αμφισβήτηση αυτών από Προϊσταμένους Κτηματολογικών Γραφείων του Φορέα, ή απαιτήσεως επιπλέον ή διαφορετικών των αναφερομένων προσαρτώμενων εγγράφων, θα πρέπει να αναφέρεται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συλλόγου notarius@otenet.gr .

                                                       Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς

                                         Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας

                                    Δημήτριος Τζίμας                    Γεώργιος Σούρμπας-Σερέτης