Αρ.Πρωτ.:332/6-6-2023. Θέμα:«Διορισμός Αντιπροσώπων Δικαστικής Αρχής Βουλευτικών Εκλογών 25ης Ιουνίου 2023»

sima_sullogou

 

         Θεσσαλονίκη 6-6-2023

         Αριθμ.πρωτ.332

 

Προς:

Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

Εφετείου Θεσσαλονίκης

 

 

  Θέμα: Διορισμός Αντιπροσώπων Δικαστικής Αρχής

            Βουλευτικών Εκλογών 25ης Ιουνίου 2023

  

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρείου Πάγου που εκδόθηκε αργά το απόγευμα της 3-6-2023:

 «Αιτήσεις Προτίμησης για διορισμό αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής σε όλη την επικράτεια μέχρι Σάββατο 10/6/2023 και ώρα 12:00. […] Οι υπόλοιποι υποψήφιοι (Δικαστικοί και Εισαγγελικοί λειτουργοί, δικαστικοί υπάλληλοι, υπόλοιποι συμβολαιογράφοι κλπ) θα υποβάλλουν τις αιτήσεις προτίμησης ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του Αρείου Πάγου.»

Όσοι επιθυμείτε να καταθέσετε αίτηση προτίμησης ή εξαίρεσης για το διορισμό αντιπροσώπων δικαστικής αρχής Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023 πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου (http://www.areiospagos.gr) στην ενότητα «Βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023» και από εκεί να εισαχθείτε στη σχετική εφαρμογή με τους κωδικούς ΤaxisNet.

Σας διευκρινίζουμε ότι ο αριθμός μητρώου που πρέπει να αναγράψετε στην αίτηση προτίμησης ή εξαίρεσης είναι ο Α.Μ. που έχετε ως συμβολαιογράφοι στο ΣΣΕΘ και αναγράφεται στη συμβολαιογραφική σας ταυτότητα και στον συγκεντρωτικό κατάλογο μελών (σε μορφή .pdf) στην ιστοσελίδα μας (www.notarius.gr).

Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής δεν διορίζονται όσοι έχουν υπερβεί το 67ο έτος της ηλικίας τους (γεννημένοι πριν την 25η Ιουνίου 1956).

 

                            Με συναδελφικούς  χαιρετισμούς

                 Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

             Δημήτριος Τζίμας               Γεώργιος Σούρμπας-Σερέτης