Ανακοίνωση Σ.Ε.Σ.Σ.Ε. με αριθμ.πρωτ.65/27-3-2023 - Κοινή συνέντευξη τύπου Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων & Δικαστικών Επιμελητών για τη δυσλειτουργία των Υποθηκοφυλακείων & Κτηματολογικών Γραφείων Αττικής

sima_sesse                        ΕΚΤΑΚΤΗ

                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Αθήνα, 27 Μαρτίου 2023

            Αριθμ. Πρωτ.65

                                           Προς

                                                                                            Όλους τους συμβολαιογράφους

                                                                                            της χώρας

Ταχ.Δ/νση       : Γ. Γενναδίου 4 - Τ.Κ.106 78, Αθήνα

Τηλέφωνα       : 210-3307450,60,70,80,90

FAX               : 210-3848335

E-mail            : notaries@notariat.gr

 

ΘΕΜΑ: «Κοινή συνέντευξη τύπου Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων & Δικαστικών Επιμελητών για τη δυσλειτουργία των Υποθηκοφυλακείων & Κτηματολογικών Γραφείων Αττικής».

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας διαβιβάζουμε το από 26.3.2023 Δελτίο Τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος σχετικά με τη συνεχιζόμενη δυσλειτουργία των Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών γραφείων της Αττικής και την κοινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:00’ στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ρούσκας

 

 

--Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

-- Συντονιστική Επιτροπή

Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος

--Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών

 Ελλάδας

 

                                    ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ       26-3-2023

 

   Η συνεχιζόμενη δυσλειτουργία των Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της Αττικής και το ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες, είναι το αντικείμενο της κοινής συνέντευξης τυπου που θα παραχωρήσουν την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 13.00΄ στην κεντρική αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60) «αίθουσα Μιχάλης Επ. Ζαφειρόπουλος», ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος Γιώργος Ρούσκας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας, Νικόλαος  Γιάννης.