Ψήφισμα Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος για την απώλεια του Σταύρου Κουταλιανού

sima_sesse

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2022

Ταχ.Δ/νση    : Γ. Γενναδίου 4 - Τ.Κ.106 78, Αθήνα

Τηλέφωνα    : 210-3307450,60,70,80,90

FAX               : 210-3848335

E-mail           : notaries@notariat.gr

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογράφων συνήλθε σήμερα, μετά το θλιβερό άγγελμα του αδόκητου και τόσο πρόωρου θανάτου του εκλεκτού μας συναδέλφου και φίλου Σταύρου Κουταλιανού,  διαπρεπούς Συμβολαιογράφου,  ενός επιστήμονα με τεράστιο νομικό εκτόπισμα   που επιβεβαίωνε με την παρουσία του το κύρος και το γόητρο του θεσμού. Ενός ανθρώπου με ήθος, ευγένεια και απλότητα. Μιας προσωπικότητας πολύπλευρης με πνεύμα, με πραγματική καλλιέργεια  που προσέφερε τα  μέγιστα και ανιδιοτελώς  στον κλάδο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όποτε κλήθηκε να συνδράμει, από όποια θέση του προτάθηκε  και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήρια του Συμβολαιογραφικού Σώματος  στην οικογένεια του εκλιπόντος και να παραδώσει το παρόν ψήφισμα   σε αυτήν.
  2. Να παραστεί ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος μαζί με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου στη νεκρώσιμη ακολουθία.

3.  Να κατατεθεί στεφάνι στη νεκρώσιμη ακολουθία.

4.  Να προβεί σε δωρεά χρηματικού ποσού 1.000 ευρώ σε ίδρυμα

κοινωφελούς σκοπού σε συνεννόηση με την οικογένεια του.

5.  Να δημοσιευθεί το παρόν στην ιστοσελίδα του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ ,

σε μια ημερήσια αθηναϊκή εφημερίδα και  σε όλες τις τοπικές

εφημερίδες της Ρόδου.